Nu geopend: Leon’s Etna Bed & Trek

Voor 2020 hebben wij grootse plannen!

Wij hebben net onze eerste gasten mogen verwelkomen in de b&b-achtige formule op een strategisch uitstekende lokatie; Leon’s Etna Bed & Trek.

Onze zoon Leon is daar uw gastheer en u kunt met hem ook allerhande mooie excursies in de rijke natuur van Sicilie maken waaronder natuurlijk en in de eerste plaats de Etna. Vanuit de locatie heeft men een prachtig uitzicht op de beroemde hoogste aktieve vulkaan van Europa aan de ene kant en op de Middellandse zee en het pittoreske Taormina aan de andere kant. Er zijn dus verschillende formules mogelijk; slapen, excursies of een combinatie van beiden, vandaar bed&trek.

Leon heeft in 2019 met goed gevolg examen gedaan op het talenlyceum en spreekt 4 talen: italiaans, nederlands, engels en frans. Hij heeft de liefde voor de siciliaanse cultuur en natuur al van jongs af aan meegekregen. Daarnaast ging hij al regelmatig met mij mee tijdens excursies naar de Etna, de Alcantara en Pantalica. Momenteel is hij bezig met het afronden van zijn studie voor natuurgids en zal in 2020 voor iedereen die dat wenst klaarstaan!

Mocht u interesse hebben om bij Leon te overnachten tijdens uw vakantie in Sicilie of met hem op stap te gaan, dan kunt u een mail sturen naar een van de volgende adressen :

info@vakantieinsicilie.info

mangiameli.leon@icloud.com

Zoals u al van ons gewend bent, maken wij uw Sicily Experience persoonlijk en op maat! We hopen dat we u binnenkort als gast mogen begroeten !


Uw gastheer Leon bij het byzantijnse ‘kubus’ kerkje in Castiglione di Sicilia
Leon’s Etna Bed&Trek : de sleutel tot een heerlijke vakantie!
benvenuti/welkom ! Een map met tips en verrassingen!
Het uitzicht op Europa’s hoogste aktieve vulkaan Etna vanuit de keuken is elke keer weer een spektakel!
Bijvoorbeeld deze prachtige kleuren bij het vallen van de avond!
Uitzicht Etna met lichte as- uitstoot.
Aan de andere kant van het appartament is er een fantastisch uitzicht op zee, Taormina (zie groene aanwijzing) en Calabrie.
De gastenslaapkamer is ruim en licht, met designelementen van verschillende internationale merken waaronder Moooi , Pallucco, Goods, Vondom en IXXI.

gastenslaapkamer detail, Acquariano bed van Pallucco, vaasje van Goods en lamp van Neo/Catania
Er is voldoende kastruimte om uw kleding in te leggen/hangen tijdens uw verblijf, de kamer wordt verlicht door de klassieker Random van Moooi.
Gastenslaapkamer detail, schaal en kom van Goods.
internet en televisie met Netflix aanwezig naast de confortabele stoelen van Vondom
Reisgidsen liggen ter inzage voor u klaar!
Detail van de gastenslaapkamer
de privè gastenbadkamer is comfortabel en beschikt over wastafel, douche/bad, toilet en bidet. Ook handzeep, shampoo en doucheschuim staan voor u klaar.
detail gastenbadkamer
Op het balkon kunt u zowel aan de Etna, zee of straatkant van de zon genieten!
keuken in overleg te gebruiken
De zonnige keuken is uitnodigend en voorzien van waterkoker, magnetron, koffiezetapparaat, nespressomachine, eletrische oven en gaskookplaat.
keuken met uitzicht op de Etna
en kan gemeenschappelijk gebruikt worden
we hebben alles in huis om u een onvergetelijke vakantie te laten beleven!

Comments are closed.