Even voorstellen: Casa Emilia

Casa Emilia is een mooi appartement op de derde verdieping in de periferie van de middelgrote plaats Giarre. Het biedt plaats aan maximaal 6 personen. De indeling is als volgt: grote woonkamer, ruime lichte keuken, twee slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet, bidet en wastafel, 2e badkamer met douche, toilet en wasbak en ruime doorlopende balkons aan drie zijden (dus de hele dag zon)! Er is parkeerruimte aanwezig en er is een lift in het complex. Het appartement is bovendien voorzien van airconditioning. Door de gunstige ligging heeft u alles binnen handbereik, supermarkt, bakker, slager, apotheek enz., zonder de drukte die het centrum met zich meebrengt. In ruim een half uur bent U vanuit Casa Emilia op het vliegveld van Catania, winkelt U in de mooie straatjes van Taormina, in de barokke binnenstad van Catania, loopt U op de Etna, of bij de Gole Dell’Alcantara. In tien minuten ligt U aan het strand of eet U een granita in Acireale!

De weekprijs van Casa Emilia is op aanvraag verkrijgbaar, de kosten voor de eindschoonmaak bedragen 30,00 euro. Er worden geen extra kosten voor de huur van bed, bad en keukenlinnen in rekening gebracht. Voor  prijzen en beschikbaarheid mail naar: info@vakantieinsicilie.info

Hieronder een fotoimpressie van Casa Emilia, van boven naar beneden: de woonkamer (3x), de keuken,uitzicht op Etna, uitzicht op zee, de badkamer, de slaapbank in de 2e slaapkamer, en de balkons aan voor, zij en achterzijde van het appartement.

This entry was posted in accomodaties and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *