Even voorstellen: Casa Marotta

In het kleine en gelukkig nog intakte vissersplaatsje Pozzillo, gelegen tussen Acireale en Giarre, bevind zich Casa Marotta; een fijne accomodatie waar je ’s nachts in slaap gewiegd wordt door het ruisen van de zee. Vanaf het balkon heb je een magistraal uitzicht over de Middellandse zee en zie je Taormina liggen.

-> het uitzicht vanaf het balkon.

Het ruime appartement biedt plaats aan maximaal 4 personen. Via een brede trap komen we op het eerste balkon wat ook door de familie Marotta gebruikt wordt. Via de eigen ingang komt U in de woonkamer die door middel van een wenteltrap verbonden is met de zolderverdieping. Hier bevindt zich de slaapkamer voorzien van een tweepersoonsbed, en een ruime living met open keukentje en badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. In de living staat een comfortabele slaapbank die plaats biedt aan twee personen. Op het balkon kunt U heerlijk van de zon en van het uitzicht genieten.

Casa Marotta is de perfekte uitvalsbasis voor talrijke uitstapjes zoals de Etna, Taormina, Catania, Acireale, Gole dell’Alcantara en nog veel meer!

Prijs per week v.a.  350,oo euro – bed, bad en keukenlinnen inclusief, eindschoonmaak         25,00 euro                                                                                                                                     (voor meer informatie en beschikbaarheid mail naar: info@vakantieinsicilie.info)

Hieronder een foto-impressie van Casa Marotta, van boven naar beneden:

– het balkon (l) – de woonkamer beneden (r) – de slaapkamer – de living boven (l) – de badkamer – het keukentje

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
This entry was posted in accomodaties and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *